SISTE NYTT OM

JANUS MUNNBIND

Publisert: 27. mars 2020
De siste resultatene som er kommet på munnbind-testene våre nå i dag, er at vi oppnådde 90 % beskyttelse som beste resultat, med et jevnt snitt på over 80 % beskyttelse. Med andre ord vi er på rett vei. Over helgen testes videreutviklede kombinasjoner av det vi nå har oppnådd. Måtte vi lykkes! Vi følger ordene til Winston Churchill: «Suksess er å gå fra nederlag til nederlag uten å miste entusiasmen».
(Bildet viser ledelsen på Janus, Janne og Arne, på vei for å levere oppdaterte munnbind til lab-testing).

 

 

Pressemelding: Gode resultater på testing av munnbind

Publisert: Mandag 16. mars 2020

Janusfabrikken er ferdig med de første testene av tekstiler til bruk i munnbind. De viser et beskyttelsesnivå på 70 prosent. Standarden (EN 14683) krever 95 prosent. Janus fortsetter å teste med flere nyutviklede strikkestrukturer for å komme enda høyere opp i beskyttelse. Strikketeknikere og tekstilingeniører jobber kontinuerlig med dette...

Les mer her

 

 
woman avatar

Janusfabrikken og munnbind

Publisert: Mandag 9. mars 2020

VIKTIG INFO! Janusfabrikken AS får nå en rekke henvendelser om munnbind og ansiktsmasker, både fra firma og privatpersoner, i inn- og utland. Via mediene er det nå kjent at Janusfabrikken har svart på en konkret oppfordring fra helseminister Bent Høie til norsk industri, om å bidra til å produsere klær, masker og utstyr som kan beskytte helsepersonell mot smitte (3. mars, lenke under). Janusfabrikken har sagt at at vi kan produsere ansiktsmasker for flergangsbruk, hvis det kan hjelpe og dersom det gir tilstrekkelig beskyttelse. Vi har laget noen prototyper som er sendt til testing i et internasjonalt anerkjent test-institutt. Før vi får godkjenning fra dette test-instituttet, kan vi ikke produsere munnbind eller ansiktsmasker som gir korrekt beskyttelse av helsepersonell. Ytterligere informasjon blir gitt så snart vi har noe å fortelle.

Les mer her

 


 

- Video -

 

 


- Nyheter -


Få nyheter og tilbud

NYHET

BLACK WOOL

Se de nye plaggene her »

Design gjennom alle tider

«Janusfabrikken ble etablert i 1895 og er i dag en av Europas ledende produsenter av ullundertøy. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge. Janus er markedsleder i Norge og eksportandelen øker. Det er spesielt kløfrie ullklær til barn og voksne Janus er kjent for.»

ADM.DIR. ARNE FONNELAND


NYHET

JANUS
DESIGNWOOL

Se kolleksjonen her »