- Kampanjer - 


 

 


 

- Janus Lightwool -

 


 

 


 

- Nyheter -

 

NYHET

JANUS PRINSE- & PRINSESSEULL

I år er det 15-års jubileum på vår populære kolleksjon
Prinse- og Prinsesseull! Dette feires med nye flotte plagg.

KJØP HER 

 


 

JANUS-MUNNBIND
COVID-19-GODKJENT

Publisert: 30. Oktober 2020

Janus gjenbruksmunnbind som ble utviklet i ekspressfart i mars i år, da pandemien nådde landet vårt, er nå blitt sertifisert. Så langt vi vet er vi det eneste norske selskapet som har oppnådd dette. Reisen har vært lang og lærerik for oss på Janusfabrikken. Men nå har vi fått stempel av Centexbel, et godkjent laboratorium i EU. Munnbindet er ikke-medisinsk og til bruk for friske mennesker. Vi hadde håpet at pandemien skulle roe seg, og at vi på Janus skulle konsentrere oss bare om vårt egentlige levebrød, ullklær. Men det ser ut til å ta lengre tid. Vi setter derfor i gang igjen produksjonen av gjenbrukbare munnbind i ull, nå med Covid-19-Approved-sertifikat. Munnbindet er i tillegg Oeko-Tex-sertifisert, og er altså uten skadelige stoffer. Der du normalt handler Janus-produkter vil du kunne finne munnbindene nå, dog vil det kunne variere, da vi ikke har klart å levere ut nok ennå. I løpet av november vil vi ha kommet godt i gang med produksjonen og leveransene. I øyeblikket er det jule-ullvarene som fyller maskinene, samt forsvarsproduksjoner. Husk å følge myndighetenes råd, og ta vare på hverandre.

 


 

- Ull til arbeid -

 

Ullklær for yrkeslivet

JANUSPRO

JanusPro består av en rekke serier ullklær i forskjellig kvalitet og tykkelser utviklet spesielt for bedriftsmarkedet. Plaggene er testet og godkjent i henhold til gjeldende internasjonale sikkerhetsstandarder.
JanusPro.no

 


 

- Video -

 


 

- Utvalgte produkter -

 


Få nyheter og tilbud

NYHET

BLACK WOOL

Se de nye plaggene her »

Design gjennom alle tider

«Janusfabrikken ble etablert i 1895 og er i dag en av Europas ledende produsenter av ullundertøy. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge. Janus er markedsleder i Norge og eksportandelen øker. Det er spesielt kløfrie ullklær til barn og voksne Janus er kjent for.»

ADM.DIR. ARNE FONNELAND


NYHET

JANUS
DESIGNWOOL

Se kolleksjonen her »